Küçük Kendirciler İlkokulu

Vizyon: Yaratıcı,sorunlara çözüm getiren,girişken,vatansever,yüksek donanımlı ve yetenekli,üretken,ahlaklı,dinamik,çalışkan,çevresine uyumlu ve faydalı olan, öğrenmeyi ve araştırmayı seven bireyler yetiştirmek en temel amaçlarımızdır.

Misyon: Bir köy ilkokulu olarak; bilgi çağının eğitim stratejilerini, teknoloji ve yöntemlerini kullanarak, öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim veren bizler, geleceğe yön veren mutlu ve üretken bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 08.00-17.30
Isınma: Soba
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yoktur. Özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kucukkendirciler.meb.k12.tr

Adres - MÜRŞİTPINAR MAH. MÜRŞİTPINAR B.M KÜME EVLERİ KÜÇÜK KENDIRCI ILKOKULU BLOK NO 72 SURUÇ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - İlçeye 10km uzaklıkta olan Mürşitpınar mahallesinde yer almaktadır.

Ulaşım Özel araç ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 10km